Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7620
Title: Оцінка продуктивності курей-несучок, якості та безпечності продукції за техногенного навантаження
Other Titles: Estimation of productivity of laying hens, quality and safety of production at technogenic loading
Authors: Бадзюк, Катерина Дмитрівна
Badzyuk, kateryna
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Keywords: технологія;продукція;кури-несучки;сировина;виробник;безпека;якість;харчовий продукт;technology;product;laying hens;raw;producer;security;quality;foodstuff;кури;chickens
Issue Date: 2021
Publisher: БНАУ
Citation: Бадзюк К.Д. Оцінка продуктивності курей-несучок, якості та безпечності продукції за техногенного навантаження / К.Д. Бадзюк, В.П. Лясота // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.3-4.
Abstract: Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення дослідження безпечності та якості продукції птахівництва (курей-несучок) за техногенного навантаження. Обґрунтовані результати, що в сукупності вирішують наукову задачу, яка полягає у проведені моніторингу рівня екологогігієнічної безпеки забруднення важкими металами в системі «грунт-вода-корми-продукція» в умовах птахівничих господарств, а також комплексне застосування фітодобавок курям-несучкам і їх вплив на гематологічні показники крові, обмін речовин, продуктивність, безпечність та якість продукції птахівництва.
Description: The expediency of constant research has been substantiated and experimentally proved safety and quality of poultry products (laying hens) under man-made load. Reasoned results that together solve the scientific problem, which is to monitor the level of environmental safety of heavy metal pollution in the system "soil-water-feed-products" in poultry farms, as well as the integrated use of herbal supplements for laying hens and their impact on hematological parameters of blood, metabolism, productivity, safety and quality of poultry products.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7620
metadata.dc.identifier.udc: 636.52/.56.09:631.14:614.87(477.74)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ocinka_produktyvnosti.pdf849,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.