Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7620
Назва: Оцінка продуктивності курей-несучок, якості та безпечності продукції за техногенного навантаження
Інші назви: Estimation of productivity of laying hens, quality and safety of production at technogenic loading
Автори: Бадзюк, Катерина Дмитрівна
Badzyuk, kateryna
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Ключові слова: технологія;продукція;кури-несучки;сировина;виробник;безпека;якість;харчовий продукт;technology;product;laying hens;raw;producer;security;quality;foodstuff;кури;chickens
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Бадзюк К.Д. Оцінка продуктивності курей-несучок, якості та безпечності продукції за техногенного навантаження / К.Д. Бадзюк, В.П. Лясота // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.3-4.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення дослідження безпечності та якості продукції птахівництва (курей-несучок) за техногенного навантаження. Обґрунтовані результати, що в сукупності вирішують наукову задачу, яка полягає у проведені моніторингу рівня екологогігієнічної безпеки забруднення важкими металами в системі «грунт-вода-корми-продукція» в умовах птахівничих господарств, а також комплексне застосування фітодобавок курям-несучкам і їх вплив на гематологічні показники крові, обмін речовин, продуктивність, безпечність та якість продукції птахівництва.
Опис: The expediency of constant research has been substantiated and experimentally proved safety and quality of poultry products (laying hens) under man-made load. Reasoned results that together solve the scientific problem, which is to monitor the level of environmental safety of heavy metal pollution in the system "soil-water-feed-products" in poultry farms, as well as the integrated use of herbal supplements for laying hens and their impact on hematological parameters of blood, metabolism, productivity, safety and quality of poultry products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7620
УДК: 636.52/.56.09:631.14:614.87(477.74)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_produktyvnosti.pdf849,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.