Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440
Title: Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів
Other Titles: The use of acai berry powder in the technology of functional products
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мороз, Анна Михайлівна
Moroz, Anna
Keywords: функціональні продукти;порошок ягід асаї;сиркова маса;functional products;acai berry powder;curd mass;функциональные продукты;порошок ягод асаи;творожная масса
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Citation: Загоруй Л.П. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів / Л. П. Загоруй, А. М. Мороз // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Технічні науки . – Харків : ХНТУСГ, 2021. – Вип. 211. Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва . – С. 45–47.
Abstract: Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції.
Description: The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440
ISSN: 7987-0176
metadata.dc.identifier.udc: УДК 637.146:635.292
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vykorystannia_poroshku.pdf384,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.