Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440
Title: | Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів |
Other Titles: | The use of acai berry powder in the technology of functional products |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Мороз, Анна Михайлівна Moroz, Anna |
Keywords: | функціональні продукти;порошок ягід асаї;сиркова маса;functional products;acai berry powder;curd mass;функциональные продукты;порошок ягод асаи;творожная масса |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка |
Citation: | Загоруй Л.П. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів / Л. П. Загоруй, А. М. Мороз // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Технічні науки . – Харків : ХНТУСГ, 2021. – Вип. 211. Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва . – С. 45–47. |
Abstract: | Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції. |
Description: | The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440 |
ISSN: | 7987-0176 |
metadata.dc.identifier.udc: | УДК 637.146:635.292 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannia_poroshku.pdf | 384,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.