Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorМороз, Анна Михайлівна-
dc.contributor.authorMoroz, Anna-
dc.date.accessioned2022-05-10T11:18:45Z-
dc.date.available2022-05-10T11:18:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів / Л. П. Загоруй, А. М. Мороз // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Технічні науки . – Харків : ХНТУСГ, 2021. – Вип. 211. Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва . – С. 45–47.uk_UA
dc.identifier.issn7987-0176-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440-
dc.descriptionThe expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated.uk_UA
dc.description.abstractОбгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенкаuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectпорошок ягід асаїuk_UA
dc.subjectсиркова масаuk_UA
dc.subjectfunctional productsuk_UA
dc.subjectacai berry powderuk_UA
dc.subjectcurd massuk_UA
dc.subjectфункциональные продуктыuk_UA
dc.subjectпорошок ягод асаиuk_UA
dc.subjectтворожная массаuk_UA
dc.titleВикористання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeThe use of acai berry powder in the technology of functional productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udcУДК 637.146:635.292uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_poroshku.pdf384,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.