Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Мороз, Анна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Moroz, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-10T11:18:45Z | - |
dc.date.available | 2022-05-10T11:18:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів / Л. П. Загоруй, А. М. Мороз // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Технічні науки . – Харків : ХНТУСГ, 2021. – Вип. 211. Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва . – С. 45–47. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 7987-0176 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440 | - |
dc.description | The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated. | uk_UA |
dc.description.abstract | Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.subject | порошок ягід асаї | uk_UA |
dc.subject | сиркова маса | uk_UA |
dc.subject | functional products | uk_UA |
dc.subject | acai berry powder | uk_UA |
dc.subject | curd mass | uk_UA |
dc.subject | функциональные продукты | uk_UA |
dc.subject | порошок ягод асаи | uk_UA |
dc.subject | творожная масса | uk_UA |
dc.title | Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of acai berry powder in the technology of functional products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК 637.146:635.292 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannia_poroshku.pdf | 384,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.