Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/737
Title: Мікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберігання
Other Titles: Тhe мicrobiological processes in milk at the different temperatures of storage
Authors: Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prylipko, Tatyana
Гончар, Валентин Іванович
Honchar, Valentyn
Овчарук, Олег Васильович
Ovcharuk, Oleh
Шулько, Ольга Павлівна
Shulko, Olha
Keywords: молоко;охолодження;мікробіологія;якісні показники;густина;редуктаза;бактерії;резазурин;мікрофлора;кислотність;ґатунок;клас молока;жирність;cooling;milky;microbiology;high-qualit;indexes;reduktaza;bacteria;rezazurin;microflora;acidity;sort;class of milk;adiposeness;качественные показатели;плотность
Issue Date: 2014
Publisher: Подільський державний аграрно-технічний університет
Abstract: Наведено результати досліджень з вивчення якісних показників молока за різних умов зберігання. Установлено, що кількісне співвідношення бактерій другої і третьої груп по відношенню до першої влітку протягом 48 год. зберігається в середньому в одній і тій же пропорції і лише після трьохдобової витримки можна відмітити початок їх активного зростання. The results of researches are resulted from the study of high-quality indexes of milk at the different terms of storage. It is set that quantitative correlation of bacteria of the second and third groups in relation to the first group in summer during 48 god, kept on the average in a the same proportion, and only after three-day’s self-control it is possible to mark beginning of active growth of bacteria. Приведены результаты исследований по изучению качественных показателей молока при разных условиях хранения. Установлено, что количественное соотношение бактерий второй и третьей групп по отношению к первой летом в течение 48 час. сохраняется в среднем в одной и той же пропорции и только после трехсуточной выдержки можно отметить начало активного роста бактерий.
Description: Мікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберігання / Т.М. Приліпко, В.І. Гончар, О.В. Овчарук, О.П. Шулько, //Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. – Кам’янець – Подільський: ПДАТУ, 2014. – Вип. 22. – С. 98-101.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/737
ISSN: 2410-1125
metadata.dc.identifier.udc: 637.146:613.287
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mikrobiolohichni.pdf222,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.