Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/737
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrylipko, Tatyana-
dc.contributor.authorГончар, Валентин Іванович-
dc.contributor.authorHonchar, Valentyn-
dc.contributor.authorОвчарук, Олег Васильович-
dc.contributor.authorOvcharuk, Oleh-
dc.contributor.authorШулько, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorShulko, Olha-
dc.date.accessioned2018-05-03T12:46:24Z-
dc.date.available2018-05-03T12:46:24Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.issn2410-1125-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/737-
dc.descriptionМікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберігання / Т.М. Приліпко, В.І. Гончар, О.В. Овчарук, О.П. Шулько, //Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. – Кам’янець – Подільський: ПДАТУ, 2014. – Вип. 22. – С. 98-101.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати досліджень з вивчення якісних показників молока за різних умов зберігання. Установлено, що кількісне співвідношення бактерій другої і третьої груп по відношенню до першої влітку протягом 48 год. зберігається в середньому в одній і тій же пропорції і лише після трьохдобової витримки можна відмітити початок їх активного зростання. The results of researches are resulted from the study of high-quality indexes of milk at the different terms of storage. It is set that quantitative correlation of bacteria of the second and third groups in relation to the first group in summer during 48 god, kept on the average in a the same proportion, and only after three-day’s self-control it is possible to mark beginning of active growth of bacteria. Приведены результаты исследований по изучению качественных показателей молока при разных условиях хранения. Установлено, что количественное соотношение бактерий второй и третьей групп по отношению к первой летом в течение 48 час. сохраняется в среднем в одной и той же пропорции и только после трехсуточной выдержки можно отметить начало активного роста бактерий.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільський державний аграрно-технічний університетuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectохолодженняuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectякісні показникиuk_UA
dc.subjectгустинаuk_UA
dc.subjectредуктазаuk_UA
dc.subjectбактеріїuk_UA
dc.subjectрезазуринuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectґатунокuk_UA
dc.subjectклас молокаuk_UA
dc.subjectжирністьuk_UA
dc.subjectcoolinguk_UA
dc.subjectmilkyuk_UA
dc.subjectmicrobiologyuk_UA
dc.subjecthigh-qualituk_UA
dc.subjectindexesuk_UA
dc.subjectreduktazauk_UA
dc.subjectbacteriauk_UA
dc.subjectrezazurinuk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.subjectacidityuk_UA
dc.subjectsortuk_UA
dc.subjectclass of milkuk_UA
dc.subjectadiposenessuk_UA
dc.subjectкачественные показателиuk_UA
dc.subjectплотностьuk_UA
dc.titleМікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeТhe мicrobiological processes in milk at the different temperatures of storageuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.146:613.287uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohichni.pdf222,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.