Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/737
Назва: Мікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберігання
Інші назви: Тhe мicrobiological processes in milk at the different temperatures of storage
Автори: Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prylipko, Tatyana
Гончар, Валентин Іванович
Honchar, Valentyn
Овчарук, Олег Васильович
Ovcharuk, Oleh
Шулько, Ольга Павлівна
Shulko, Olha
Ключові слова: молоко;охолодження;мікробіологія;якісні показники;густина;редуктаза;бактерії;резазурин;мікрофлора;кислотність;ґатунок;клас молока;жирність;cooling;milky;microbiology;high-qualit;indexes;reduktaza;bacteria;rezazurin;microflora;acidity;sort;class of milk;adiposeness;качественные показатели;плотность
Дата публікації: 2014
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень з вивчення якісних показників молока за різних умов зберігання. Установлено, що кількісне співвідношення бактерій другої і третьої груп по відношенню до першої влітку протягом 48 год. зберігається в середньому в одній і тій же пропорції і лише після трьохдобової витримки можна відмітити початок їх активного зростання. The results of researches are resulted from the study of high-quality indexes of milk at the different terms of storage. It is set that quantitative correlation of bacteria of the second and third groups in relation to the first group in summer during 48 god, kept on the average in a the same proportion, and only after three-day’s self-control it is possible to mark beginning of active growth of bacteria. Приведены результаты исследований по изучению качественных показателей молока при разных условиях хранения. Установлено, что количественное соотношение бактерий второй и третьей групп по отношению к первой летом в течение 48 час. сохраняется в среднем в одной и той же пропорции и только после трехсуточной выдержки можно отметить начало активного роста бактерий.
Опис: Мікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберігання / Т.М. Приліпко, В.І. Гончар, О.В. Овчарук, О.П. Шулько, //Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. – Кам’янець – Подільський: ПДАТУ, 2014. – Вип. 22. – С. 98-101.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/737
ISSN: 2410-1125
УДК: 637.146:613.287
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohichni.pdf222,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.