Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/723
Назва: Особливості виробництва органічних харчових продуктів
Інші назви: Especially the production of organic food
Автори: Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetiana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Ключові слова: органічні продукти;безпечні харчові продукти;сертифікація;органічні оператори;екологізація;органічне виробництво;органические продукты;безопасные пищевые продукты;сертификация;органические операторы;экологизация;органическое производство;organic products;food safety;certification;organic operators;greening;organic production
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківська державна зооветеринарна академія
Короткий огляд (реферат): Швидке та стале зростання обсягів міжнародної торгівлі органічними продуктами, попит населення на здорові та безпечні харчові продукти надає гарну можливість для України покращити розвиток органічного сектору. Потенціал органічної продукції з України викликає зацікавленість представників національної та міжнародної торгівлі. Быстрый и устойчивый рост объемов международной торговли органическими продуктами, спрос населения на здоровые и безопасные пищевые продукты предоставляет хорошую возможность для Украины улучшить развитие органического сектора. Потенциал органической продукции из Украины вызывает интерес представителей национальной и международной торговли.Rapid and sustained growth of international trade in organic products, the public demand for safe and healthy food products provides a good opportunity for Ukraine to improve the development of the organic sector. The potential of organic products from Ukraine is of interest representatives of the national and international trade.
Опис: Мазур Т. Г. Особливості виробництва органічних харчових продуктів / Т. Г. Мазур, Л. П. Загоруй // Зб. наук. праць Харківської державної зооветеринарної академії. – Х.: РВВ ХДЗВА, 2014. – В.29., Ч.2. – С. 29 – 33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/723
УДК: 504:631.147(477.53)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osobluvosti_vur.pdf325,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.