Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/723
Назва: | Особливості виробництва органічних харчових продуктів |
Інші назви: | Especially the production of organic food |
Автори: | Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetiana Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Ключові слова: | органічні продукти;безпечні харчові продукти;сертифікація;органічні оператори;екологізація;органічне виробництво;органические продукты;безопасные пищевые продукты;сертификация;органические операторы;экологизация;органическое производство;organic products;food safety;certification;organic operators;greening;organic production |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківська державна зооветеринарна академія |
Короткий огляд (реферат): | Швидке та стале зростання обсягів міжнародної торгівлі органічними продуктами, попит населення на здорові та безпечні харчові продукти надає гарну можливість для України покращити розвиток органічного сектору. Потенціал органічної продукції з України викликає зацікавленість представників національної та міжнародної торгівлі. Быстрый и устойчивый рост объемов международной торговли органическими продуктами, спрос населения на здоровые и безопасные пищевые продукты предоставляет хорошую возможность для Украины улучшить развитие органического сектора. Потенциал органической продукции из Украины вызывает интерес представителей национальной и международной торговли.Rapid and sustained growth of international trade in organic products, the public demand for safe and healthy food products provides a good opportunity for Ukraine to improve the development of the organic sector. The potential of organic products from Ukraine is of interest representatives of the national and international trade. |
Опис: | Мазур Т. Г. Особливості виробництва органічних харчових продуктів / Т. Г. Мазур, Л. П. Загоруй // Зб. наук. праць Харківської державної зооветеринарної академії. – Х.: РВВ ХДЗВА, 2014. – В.29., Ч.2. – С. 29 – 33. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/723 |
УДК: | 504:631.147(477.53) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osobluvosti_vur.pdf | 325,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.