Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/723
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetiana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-04-27T08:24:18Z-
dc.date.available2018-04-27T08:24:18Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/723-
dc.descriptionМазур Т. Г. Особливості виробництва органічних харчових продуктів / Т. Г. Мазур, Л. П. Загоруй // Зб. наук. праць Харківської державної зооветеринарної академії. – Х.: РВВ ХДЗВА, 2014. – В.29., Ч.2. – С. 29 – 33.uk_UA
dc.description.abstractШвидке та стале зростання обсягів міжнародної торгівлі органічними продуктами, попит населення на здорові та безпечні харчові продукти надає гарну можливість для України покращити розвиток органічного сектору. Потенціал органічної продукції з України викликає зацікавленість представників національної та міжнародної торгівлі. Быстрый и устойчивый рост объемов международной торговли органическими продуктами, спрос населения на здоровые и безопасные пищевые продукты предоставляет хорошую возможность для Украины улучшить развитие органического сектора. Потенциал органической продукции из Украины вызывает интерес представителей национальной и международной торговли.Rapid and sustained growth of international trade in organic products, the public demand for safe and healthy food products provides a good opportunity for Ukraine to improve the development of the organic sector. The potential of organic products from Ukraine is of interest representatives of the national and international trade.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UA
dc.subjectорганічні продуктиuk_UA
dc.subjectбезпечні харчові продуктиuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectорганічні операториuk_UA
dc.subjectекологізаціяuk_UA
dc.subjectорганічне виробництвоuk_UA
dc.subjectорганические продуктыuk_UA
dc.subjectбезопасные пищевые продуктыuk_UA
dc.subjectсертификацияuk_UA
dc.subjectорганические операторыuk_UA
dc.subjectэкологизацияuk_UA
dc.subjectорганическое производствоuk_UA
dc.subjectorganic productsuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.subjectorganic operatorsuk_UA
dc.subjectgreeninguk_UA
dc.subjectorganic productionuk_UA
dc.titleОсобливості виробництва органічних харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeEspecially the production of organic fooduk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc504:631.147(477.53)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osobluvosti_vur.pdf325,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.