Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/723
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-27T08:24:18Z | - |
dc.date.available | 2018-04-27T08:24:18Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/723 | - |
dc.description | Мазур Т. Г. Особливості виробництва органічних харчових продуктів / Т. Г. Мазур, Л. П. Загоруй // Зб. наук. праць Харківської державної зооветеринарної академії. – Х.: РВВ ХДЗВА, 2014. – В.29., Ч.2. – С. 29 – 33. | uk_UA |
dc.description.abstract | Швидке та стале зростання обсягів міжнародної торгівлі органічними продуктами, попит населення на здорові та безпечні харчові продукти надає гарну можливість для України покращити розвиток органічного сектору. Потенціал органічної продукції з України викликає зацікавленість представників національної та міжнародної торгівлі. Быстрый и устойчивый рост объемов международной торговли органическими продуктами, спрос населения на здоровые и безопасные пищевые продукты предоставляет хорошую возможность для Украины улучшить развитие органического сектора. Потенциал органической продукции из Украины вызывает интерес представителей национальной и международной торговли.Rapid and sustained growth of international trade in organic products, the public demand for safe and healthy food products provides a good opportunity for Ukraine to improve the development of the organic sector. The potential of organic products from Ukraine is of interest representatives of the national and international trade. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківська державна зооветеринарна академія | uk_UA |
dc.subject | органічні продукти | uk_UA |
dc.subject | безпечні харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.subject | органічні оператори | uk_UA |
dc.subject | екологізація | uk_UA |
dc.subject | органічне виробництво | uk_UA |
dc.subject | органические продукты | uk_UA |
dc.subject | безопасные пищевые продукты | uk_UA |
dc.subject | сертификация | uk_UA |
dc.subject | органические операторы | uk_UA |
dc.subject | экологизация | uk_UA |
dc.subject | органическое производство | uk_UA |
dc.subject | organic products | uk_UA |
dc.subject | food safety | uk_UA |
dc.subject | certification | uk_UA |
dc.subject | organic operators | uk_UA |
dc.subject | greening | uk_UA |
dc.subject | organic production | uk_UA |
dc.title | Особливості виробництва органічних харчових продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Especially the production of organic food | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 504:631.147(477.53) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osobluvosti_vur.pdf | 325,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.