Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7190
Title: | Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктах |
Other Titles: | Analysis of monitoring of dangerous factors in food products |
Authors: | Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Keywords: | харчові продукти;безпечність;небезпечні фактори;гострі кишкові інфекції (ГКІ);моніторинг;food;safety;dangerous factors;acute intestinal infections (AIIs);monitoring |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Хіцька О.А. Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктах / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 21 жовтня 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.61-62. |
Abstract: | Наведений аналіз статистичних даних Держпродспоживслужби України щодо контролю дотримання операторами ринку законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів і моніторингу спалахів харчових хвороб та їх причин. |
Description: | The analysis of statistical data of the State Food and Consumer Service of Ukraine on control is given compliance by market operators with safety legislation and certain food quality indicators products and monitoring of foodborne outbreaks and their causes. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7190 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.09:614.31:637.051:006 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
analiz_monitoryngu.pdf | 544,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.