Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7190
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2022-02-01T12:26:27Z-
dc.date.available2022-02-01T12:26:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктах / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 21 жовтня 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.61-62.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7190-
dc.descriptionThe analysis of statistical data of the State Food and Consumer Service of Ukraine on control is given compliance by market operators with safety legislation and certain food quality indicators products and monitoring of foodborne outbreaks and their causes.uk_UA
dc.description.abstractНаведений аналіз статистичних даних Держпродспоживслужби України щодо контролю дотримання операторами ринку законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів і моніторингу спалахів харчових хвороб та їх причин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectнебезпечні факториuk_UA
dc.subjectгострі кишкові інфекції (ГКІ)uk_UA
dc.subjectмоніторингuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectdangerous factorsuk_UA
dc.subjectacute intestinal infections (AIIs)uk_UA
dc.subjectmonitoringuk_UA
dc.titleАналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктахuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of monitoring of dangerous factors in food productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.09:614.31:637.051:006uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_monitoryngu.pdf544,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.