Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120
Назва: | Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання |
Інші назви: | Safety and quality of broiler meat for production and storage |
Автори: | Богатко, Альона Федорівна Bogatko, Alona |
Ключові слова: | ризик-орієнтований контроль;кислотне число жиру;небезпечні фактори;якість охолоджені тушки птиці;безпечність;risk-oriented control;acid number of fat;dangerous factors;quality chilled poultry carcasses;safety |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Богатко А.Ф. Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання / А.Ф. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 21 жовтня 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.15-17. |
Короткий огляд (реферат): | На потужностях з виробництва та зберігання м’яса курчат-бройлерів за встановлення їх показників безпечності та якості слід застосовувати експресний метод визначення кислотного числа жиру. |
Опис: | At the production and storage facilities of broiler chickens for the establishment of their indicators safety and quality should be used express method to determine the acid number of fat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120 |
УДК: | 619:614.31:637.5 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf | 550,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.