Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120
Назва: Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання
Інші назви: Safety and quality of broiler meat for production and storage
Автори: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Alona
Ключові слова: ризик-орієнтований контроль;кислотне число жиру;небезпечні фактори;якість охолоджені тушки птиці;безпечність;risk-oriented control;acid number of fat;dangerous factors;quality chilled poultry carcasses;safety
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Богатко А.Ф. Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання / А.Ф. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 21 жовтня 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.15-17.
Короткий огляд (реферат): На потужностях з виробництва та зберігання м’яса курчат-бройлерів за встановлення їх показників безпечності та якості слід застосовувати експресний метод визначення кислотного числа жиру.
Опис: At the production and storage facilities of broiler chickens for the establishment of their indicators safety and quality should be used express method to determine the acid number of fat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120
УДК: 619:614.31:637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf550,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.