Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120
Title: Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання
Other Titles: Safety and quality of broiler meat for production and storage
Authors: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Alona
Keywords: ризик-орієнтований контроль;кислотне число жиру;небезпечні фактори;якість охолоджені тушки птиці;безпечність;risk-oriented control;acid number of fat;dangerous factors;quality chilled poultry carcasses;safety
Issue Date: 2021
Publisher: БНАУ
Citation: Богатко А.Ф. Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання / А.Ф. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 21 жовтня 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.15-17.
Abstract: На потужностях з виробництва та зберігання м’яса курчат-бройлерів за встановлення їх показників безпечності та якості слід застосовувати експресний метод визначення кислотного числа жиру.
Description: At the production and storage facilities of broiler chickens for the establishment of their indicators safety and quality should be used express method to determine the acid number of fat.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637.5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf550,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.