Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7111
Title: Удосконалення технології вирощування коропа в умовах ПРАТ ім. Шевченка Черкаської області
Other Titles: Improving the technology of carp breeding in the conditions of PJSC named after Shevchenko of Cherkasy region
Authors: Бормишев, Ярослав Володимирович
Bormyshev, Yaroslav
Шумілов, Володимир Володимирович
Shumilov, Volodymyr
Гладкевич, Наталія Станіславівна
Hladkevych, Nataliia
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Prysiazhniuk, Nataliia
Keywords: ПрАТ ім. Шевченка;короп;канига;основний раціон;дволіток;м’ясна продуктивність;біохімічні показники;PJSC them. Shevchenko;carp;kaniga;basic diet;biennial;meat productivity;biochemical parameters
Issue Date: 2021
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Удосконалення технології вирощування коропа в умовах ПРАТ ім. Шевченка Черкаської області / Я.В. Бормишев, В.В. Шумілов, Н.С. Гладкевич, Н.М. Присяжнюк // Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів 18 листопада 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 45–47.
Abstract: Досліджено ефективність використання каниги в раціонах годівлі коропів. Встановлено, що додавання каниги до складу основного раціону в кількості 30 % по обмінної енергії є актуальним. Включення до раціонів дволіток коропа 30 % каниги і 70 % основного раціону сприяє підвищенню гематологічних і біохімічних показників крові риб.
Description: The effectiveness of using canola in carp feeding rations has been studied. It is established that the addition of kaniga to the main diet in the amount of 30% of metabolic energy is relevant. The inclusion in the diets of biennial carp 30% of the carp and 70% of the main diet helps to increase hematological and biochemical parameters of fish blood.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7111
metadata.dc.identifier.udc: 639.3.07:338.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf839,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.