Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7111
Назва: Удосконалення технології вирощування коропа в умовах ПРАТ ім. Шевченка Черкаської області
Інші назви: Improving the technology of carp breeding in the conditions of PJSC named after Shevchenko of Cherkasy region
Автори: Бормишев, Ярослав Володимирович
Bormyshev, Yaroslav
Шумілов, Володимир Володимирович
Shumilov, Volodymyr
Гладкевич, Наталія Станіславівна
Hladkevych, Nataliia
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Prysiazhniuk, Nataliia
Ключові слова: ПрАТ ім. Шевченка;короп;канига;основний раціон;дволіток;м’ясна продуктивність;біохімічні показники;PJSC them. Shevchenko;carp;kaniga;basic diet;biennial;meat productivity;biochemical parameters
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Удосконалення технології вирощування коропа в умовах ПРАТ ім. Шевченка Черкаської області / Я.В. Бормишев, В.В. Шумілов, Н.С. Гладкевич, Н.М. Присяжнюк // Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів 18 листопада 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 45–47.
Короткий огляд (реферат): Досліджено ефективність використання каниги в раціонах годівлі коропів. Встановлено, що додавання каниги до складу основного раціону в кількості 30 % по обмінної енергії є актуальним. Включення до раціонів дволіток коропа 30 % каниги і 70 % основного раціону сприяє підвищенню гематологічних і біохімічних показників крові риб.
Опис: The effectiveness of using canola in carp feeding rations has been studied. It is established that the addition of kaniga to the main diet in the amount of 30% of metabolic energy is relevant. The inclusion in the diets of biennial carp 30% of the carp and 70% of the main diet helps to increase hematological and biochemical parameters of fish blood.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7111
УДК: 639.3.07:338.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf839,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.