Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7111
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБормишев, Ярослав Володимирович-
dc.contributor.authorBormyshev, Yaroslav-
dc.contributor.authorШумілов, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorShumilov, Volodymyr-
dc.contributor.authorГладкевич, Наталія Станіславівна-
dc.contributor.authorHladkevych, Nataliia-
dc.contributor.authorПрисяжнюк, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorPrysiazhniuk, Nataliia-
dc.date.accessioned2021-12-27T07:26:25Z-
dc.date.available2021-12-27T07:26:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУдосконалення технології вирощування коропа в умовах ПРАТ ім. Шевченка Черкаської області / Я.В. Бормишев, В.В. Шумілов, Н.С. Гладкевич, Н.М. Присяжнюк // Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів 18 листопада 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 45–47.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7111-
dc.descriptionThe effectiveness of using canola in carp feeding rations has been studied. It is established that the addition of kaniga to the main diet in the amount of 30% of metabolic energy is relevant. The inclusion in the diets of biennial carp 30% of the carp and 70% of the main diet helps to increase hematological and biochemical parameters of fish blood.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено ефективність використання каниги в раціонах годівлі коропів. Встановлено, що додавання каниги до складу основного раціону в кількості 30 % по обмінної енергії є актуальним. Включення до раціонів дволіток коропа 30 % каниги і 70 % основного раціону сприяє підвищенню гематологічних і біохімічних показників крові риб.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectПрАТ ім. Шевченкаuk_UA
dc.subjectкоропuk_UA
dc.subjectканигаuk_UA
dc.subjectосновний раціонuk_UA
dc.subjectдволітокuk_UA
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk_UA
dc.subjectбіохімічні показникиuk_UA
dc.subjectPJSC them. Shevchenkouk_UA
dc.subjectcarpuk_UA
dc.subjectkanigauk_UA
dc.subjectbasic dietuk_UA
dc.subjectbiennialuk_UA
dc.subjectmeat productivityuk_UA
dc.subjectbiochemical parametersuk_UA
dc.titleУдосконалення технології вирощування коропа в умовах ПРАТ ім. Шевченка Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of carp breeding in the conditions of PJSC named after Shevchenko of Cherkasy regionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.3.07:338.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf839,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.