Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7111
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бормишев, Ярослав Володимирович | - |
dc.contributor.author | Bormyshev, Yaroslav | - |
dc.contributor.author | Шумілов, Володимир Володимирович | - |
dc.contributor.author | Shumilov, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Гладкевич, Наталія Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Hladkevych, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Присяжнюк, Наталія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Prysiazhniuk, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-27T07:26:25Z | - |
dc.date.available | 2021-12-27T07:26:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Удосконалення технології вирощування коропа в умовах ПРАТ ім. Шевченка Черкаської області / Я.В. Бормишев, В.В. Шумілов, Н.С. Гладкевич, Н.М. Присяжнюк // Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів 18 листопада 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 45–47. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7111 | - |
dc.description | The effectiveness of using canola in carp feeding rations has been studied. It is established that the addition of kaniga to the main diet in the amount of 30% of metabolic energy is relevant. The inclusion in the diets of biennial carp 30% of the carp and 70% of the main diet helps to increase hematological and biochemical parameters of fish blood. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено ефективність використання каниги в раціонах годівлі коропів. Встановлено, що додавання каниги до складу основного раціону в кількості 30 % по обмінної енергії є актуальним. Включення до раціонів дволіток коропа 30 % каниги і 70 % основного раціону сприяє підвищенню гематологічних і біохімічних показників крові риб. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ПрАТ ім. Шевченка | uk_UA |
dc.subject | короп | uk_UA |
dc.subject | канига | uk_UA |
dc.subject | основний раціон | uk_UA |
dc.subject | дволіток | uk_UA |
dc.subject | м’ясна продуктивність | uk_UA |
dc.subject | біохімічні показники | uk_UA |
dc.subject | PJSC them. Shevchenko | uk_UA |
dc.subject | carp | uk_UA |
dc.subject | kaniga | uk_UA |
dc.subject | basic diet | uk_UA |
dc.subject | biennial | uk_UA |
dc.subject | meat productivity | uk_UA |
dc.subject | biochemical parameters | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології вирощування коропа в умовах ПРАТ ім. Шевченка Черкаської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the technology of carp breeding in the conditions of PJSC named after Shevchenko of Cherkasy region | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.3.07:338.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf | 839,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.