Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6887
Title: Щеплення овочевих культур
Other Titles: Grafting of vegetable crops
Прививка овощных культур
Authors: Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Keywords: кавун;арбуз;watermelon;щеплення;прививка;vaccinations;диня;дыня;melon;приживання;survival rate
Issue Date: Apr-2021
Publisher: ТОВ "Аграрне видавництво" вул. Маршала Гречка, 13 м. Київ
Citation: Кубрак С.М. Щеплення овочевих культурС. Кубрак // Агробізнес сьогодні. – 2021. – №8(447). – С.54-55.
Abstract: У статті детально описано методику щеплення овочевих культур родини гарбузові та підбір компонентів. Встановлено, що краще брати підщепу і прищепу в фазі сім'ядольних листків. Після щеплення рослини витримувати в умовах підвищеної вологості до початку росту прищепи.
Description: The article describes in detail the method of grafting vegetable crops of the pumpkin family and the selection of components. It is established that it is better to take rootstock and scion in the cotyledon leaf phase. After grafting, keep the plants in conditions of high humidity until the scion begins to grow.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6887
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shcheplennia_ovochevykh.pdf221,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.