Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6887
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.date.accessioned2021-10-23T07:22:27Z-
dc.date.available2021-10-23T07:22:27Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationКубрак С.М. Щеплення овочевих культурС. Кубрак // Агробізнес сьогодні. – 2021. – №8(447). – С.54-55.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6887-
dc.descriptionThe article describes in detail the method of grafting vegetable crops of the pumpkin family and the selection of components. It is established that it is better to take rootstock and scion in the cotyledon leaf phase. After grafting, keep the plants in conditions of high humidity until the scion begins to grow.uk_UA
dc.description.abstractУ статті детально описано методику щеплення овочевих культур родини гарбузові та підбір компонентів. Встановлено, що краще брати підщепу і прищепу в фазі сім'ядольних листків. Після щеплення рослини витримувати в умовах підвищеної вологості до початку росту прищепи.uk_UA
dc.description.sponsorshipВ статье подробно описана методика прививки овощных культур семейства тыквенные и подбор компонентов. Установлено, что лучше брать подвой и привой в фазе семядольных листьев. После прививки растения выдерживать в условиях повышенной влажности до начала роста привоя.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ "Аграрне видавництво" вул. Маршала Гречка, 13 м. Київuk_UA
dc.subjectкавунuk_UA
dc.subjectарбузuk_UA
dc.subjectwatermelonuk_UA
dc.subjectщепленняuk_UA
dc.subjectпрививкаuk_UA
dc.subjectvaccinationsuk_UA
dc.subjectдиняuk_UA
dc.subjectдыняuk_UA
dc.subjectmelonuk_UA
dc.subjectприживанняuk_UA
dc.subjectsurvival rateuk_UA
dc.titleЩеплення овочевих культурuk_UA
dc.title.alternativeGrafting of vegetable cropsuk_UA
dc.title.alternativeПрививка овощных культурuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shcheplennia_ovochevykh.pdf221,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.