Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6887
Назва: Щеплення овочевих культур
Інші назви: Grafting of vegetable crops
Прививка овощных культур
Автори: Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Ключові слова: кавун;арбуз;watermelon;щеплення;прививка;vaccinations;диня;дыня;melon;приживання;survival rate
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: ТОВ "Аграрне видавництво" вул. Маршала Гречка, 13 м. Київ
Бібліографічний опис: Кубрак С.М. Щеплення овочевих культурС. Кубрак // Агробізнес сьогодні. – 2021. – №8(447). – С.54-55.
Короткий огляд (реферат): У статті детально описано методику щеплення овочевих культур родини гарбузові та підбір компонентів. Встановлено, що краще брати підщепу і прищепу в фазі сім'ядольних листків. Після щеплення рослини витримувати в умовах підвищеної вологості до початку росту прищепи.
Опис: The article describes in detail the method of grafting vegetable crops of the pumpkin family and the selection of components. It is established that it is better to take rootstock and scion in the cotyledon leaf phase. After grafting, keep the plants in conditions of high humidity until the scion begins to grow.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6887
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shcheplennia_ovochevykh.pdf221,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.