Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6857
Title: Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області
Other Titles: Analysis and improvement of ice cream technology in the conditions of PJSC «ZhLK–Ukraina» of Kyiv region
Authors: Карпенчук, Богдан Віталійович
Karpenchuk, Bohdan
Keywords: морозиво;технологія виробництва морозива;рецептура морозива;продуктовий розрахунок;технологічне обладнання;ice cream;ice cream production technology;product calculation;ice cream recipe;technological equipment
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Карпенчук Б.В. Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Б.В. Карпенчук; керівник В.М. Надточій. – Біла Церква: БНАУ, 2020. – 77 с
Abstract: На основі аналізу господарсько-економічних показників молокопереробного підприємства, асортименту морозива та існуючої технології виробництва морозива обґрунтувано вибір нового асортименту морозива. Визначено кількість вихідної молочної та допоміжної сировини згідно рецептури морозива. Враховуючи масу сировини, що переробляється і час ефективної роботи обладнання безперервної дії, підібране технологічне обладнання для виробництва запланованих видів морозива.
Description: Based on the analysis of economic indicators of the milk processing enterprise, the range of ice cream and the existing technology of ice cream production, the choice of a new range of ice cream is justified. The amount of raw milk and auxiliary raw materials was determined according to the ice cream recipe. Given the mass of processed raw materials and the time of effective operation of continuous equipment, selected technological equipment for the production of planned types of ice cream.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6857
metadata.dc.identifier.udc: 663.674
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_udosk_moroz.pdf274,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.