Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6857
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпенчук, Богдан Віталійович-
dc.contributor.authorKarpenchuk, Bohdan-
dc.date.accessioned2021-10-08T09:25:05Z-
dc.date.available2021-10-08T09:25:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКарпенчук Б.В. Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Б.В. Карпенчук; керівник В.М. Надточій. – Біла Церква: БНАУ, 2020. – 77 сuk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6857-
dc.descriptionBased on the analysis of economic indicators of the milk processing enterprise, the range of ice cream and the existing technology of ice cream production, the choice of a new range of ice cream is justified. The amount of raw milk and auxiliary raw materials was determined according to the ice cream recipe. Given the mass of processed raw materials and the time of effective operation of continuous equipment, selected technological equipment for the production of planned types of ice cream.uk_UA
dc.description.abstractНа основі аналізу господарсько-економічних показників молокопереробного підприємства, асортименту морозива та існуючої технології виробництва морозива обґрунтувано вибір нового асортименту морозива. Визначено кількість вихідної молочної та допоміжної сировини згідно рецептури морозива. Враховуючи масу сировини, що переробляється і час ефективної роботи обладнання безперервної дії, підібране технологічне обладнання для виробництва запланованих видів морозива.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва морозиваuk_UA
dc.subjectрецептура морозиваuk_UA
dc.subjectпродуктовий розрахунокuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjectice creamuk_UA
dc.subjectice cream production technologyuk_UA
dc.subjectproduct calculationuk_UA
dc.subjectice cream recipeuk_UA
dc.subjecttechnological equipmentuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of ice cream technology in the conditions of PJSC «ZhLK–Ukraina» of Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.674uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_udosk_moroz.pdf274,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.