Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6857
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпенчук, Богдан Віталійович | - |
dc.contributor.author | Karpenchuk, Bohdan | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-08T09:25:05Z | - |
dc.date.available | 2021-10-08T09:25:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Карпенчук Б.В. Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Б.В. Карпенчук; керівник В.М. Надточій. – Біла Церква: БНАУ, 2020. – 77 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6857 | - |
dc.description | Based on the analysis of economic indicators of the milk processing enterprise, the range of ice cream and the existing technology of ice cream production, the choice of a new range of ice cream is justified. The amount of raw milk and auxiliary raw materials was determined according to the ice cream recipe. Given the mass of processed raw materials and the time of effective operation of continuous equipment, selected technological equipment for the production of planned types of ice cream. | uk_UA |
dc.description.abstract | На основі аналізу господарсько-економічних показників молокопереробного підприємства, асортименту морозива та існуючої технології виробництва морозива обґрунтувано вибір нового асортименту морозива. Визначено кількість вихідної молочної та допоміжної сировини згідно рецептури морозива. Враховуючи масу сировини, що переробляється і час ефективної роботи обладнання безперервної дії, підібране технологічне обладнання для виробництва запланованих видів морозива. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва морозива | uk_UA |
dc.subject | рецептура морозива | uk_UA |
dc.subject | продуктовий розрахунок | uk_UA |
dc.subject | технологічне обладнання | uk_UA |
dc.subject | ice cream | uk_UA |
dc.subject | ice cream production technology | uk_UA |
dc.subject | product calculation | uk_UA |
dc.subject | ice cream recipe | uk_UA |
dc.subject | technological equipment | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of ice cream technology in the conditions of PJSC «ZhLK–Ukraina» of Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.674 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_udosk_moroz.pdf | 274,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.