Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6834
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства на прикладі ТОВ «Сарненський хлібозавод»
Other Titles: Ways to increase the competitiveness of the company's products on the example of LLC "Sarny Bakery"
Authors: Кимберський, Антон Сергійович
Kimbersky, Anton
Keywords: конкуренція;competition;конкурентоспроможність;competitiveness;підприємство;entrepreneurship;продукція;products;конкурентні переваги;competitive advantages
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Кимберський А.С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства на прикладі ТОВ «Сарненський хлібозавод»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент / А.С. Кимберський; керівник В.А. Биба. - Біла Церква: БНАУ, 2020. - 99 с.
Abstract: Багатоаспектність і складність завдань по підвищенню конкурентоспроможності товарів харчової промисловості обумовлює необхідність синтезувати окремі напрямки економічної науки, використання передового вітчизняного та зарубіжного досвіду, його впровадження в практику роботи українських підприємств. Метою магістерської кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне обґрунтування та розробка організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Сарненський хлібозавод» та його продукції.
Description: The multifacetedness and complexity of work to increase the competitiveness of food industry products requires the need to synthesize certain areas of economics, the use of advanced domestic and foreign experience, its implementation in the practice of Ukrainian enterprises. . The purpose of the master's qualification work is the theoretical and methodological substantiation and development of organizational and economic bases for increasing the competitiveness of Sarny Bakery LLC and its products.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6834
metadata.dc.identifier.udc: 658.11
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shlyaxy_pidvyshhennya.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.