Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6834
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства на прикладі ТОВ «Сарненський хлібозавод»
Інші назви: Ways to increase the competitiveness of the company's products on the example of LLC "Sarny Bakery"
Автори: Кимберський, Антон Сергійович
Kimbersky, Anton
Ключові слова: конкуренція;competition;конкурентоспроможність;competitiveness;підприємство;entrepreneurship;продукція;products;конкурентні переваги;competitive advantages
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кимберський А.С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства на прикладі ТОВ «Сарненський хлібозавод»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент / А.С. Кимберський; керівник В.А. Биба. - Біла Церква: БНАУ, 2020. - 99 с.
Короткий огляд (реферат): Багатоаспектність і складність завдань по підвищенню конкурентоспроможності товарів харчової промисловості обумовлює необхідність синтезувати окремі напрямки економічної науки, використання передового вітчизняного та зарубіжного досвіду, його впровадження в практику роботи українських підприємств. Метою магістерської кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне обґрунтування та розробка організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Сарненський хлібозавод» та його продукції.
Опис: The multifacetedness and complexity of work to increase the competitiveness of food industry products requires the need to synthesize certain areas of economics, the use of advanced domestic and foreign experience, its implementation in the practice of Ukrainian enterprises. . The purpose of the master's qualification work is the theoretical and methodological substantiation and development of organizational and economic bases for increasing the competitiveness of Sarny Bakery LLC and its products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6834
УДК: 658.11
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shlyaxy_pidvyshhennya.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.