Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6817
Title: Устойчивость плодов черешни к растрескиванию
Other Titles: Resistance of cherry fruits to cracking
Authors: Шубенко, Лидия Анатольевна
Shubenko, Lidiia
Keywords: черешня;cherry;устойчивость к растрескиванию;crack resistance;толщина кожуры плода;fruit skin thickness;эластичность кожицы плода;elasticity of the skin of the fetus
Issue Date: Sep-2021
Publisher: London, Great Britain
Citation: Шубенко Л.А. Устойчивость плодов черешни к растрескиванию // Issues of practice and science. Abstracts of ІІ International Scientific and Practical Conference. London, Great Britain 2021. Pp. 23-24. URL: https://eu-conf.com
Abstract: Целью исследований было установить устойчивость плодов черешни к растрескиванию подвергая их погружению в дистиллированную воду. А также исследовать зависимость устойчивости к растрескиванию от толщины и эластичности кожуры плода черешни.
Description: The aim of the research was to establish the resistance of sweet cherry fruits to cracking by subjecting them to immersion in distilled water. And also to investigate the dependence of resistance to cracking on the thickness and elasticity of the peel of the cherry fruit.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6817
ISBN: 978-9-40362-460-0
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Устойчивость плодов.pdf122,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.