Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6817
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лидия Анатольевна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.date.accessioned2021-10-01T12:03:35Z-
dc.date.available2021-10-01T12:03:35Z-
dc.date.issued2021-09-
dc.identifier.citationШубенко Л.А. Устойчивость плодов черешни к растрескиванию // Issues of practice and science. Abstracts of ІІ International Scientific and Practical Conference. London, Great Britain 2021. Pp. 23-24. URL: https://eu-conf.comuk_UA
dc.identifier.isbn978-9-40362-460-0-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6817-
dc.descriptionThe aim of the research was to establish the resistance of sweet cherry fruits to cracking by subjecting them to immersion in distilled water. And also to investigate the dependence of resistance to cracking on the thickness and elasticity of the peel of the cherry fruit.uk_UA
dc.description.abstractЦелью исследований было установить устойчивость плодов черешни к растрескиванию подвергая их погружению в дистиллированную воду. А также исследовать зависимость устойчивости к растрескиванию от толщины и эластичности кожуры плода черешни.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherLondon, Great Britainuk_UA
dc.subjectчерешняuk_UA
dc.subjectcherryuk_UA
dc.subjectустойчивость к растрескиваниюuk_UA
dc.subjectcrack resistanceuk_UA
dc.subjectтолщина кожуры плодаuk_UA
dc.subjectfruit skin thicknessuk_UA
dc.subjectэластичность кожицы плодаuk_UA
dc.subjectelasticity of the skin of the fetusuk_UA
dc.titleУстойчивость плодов черешни к растрескиваниюuk_UA
dc.title.alternativeResistance of cherry fruits to crackinguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Устойчивость плодов.pdf122,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.