Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6817
Назва: Устойчивость плодов черешни к растрескиванию
Інші назви: Resistance of cherry fruits to cracking
Автори: Шубенко, Лидия Анатольевна
Shubenko, Lidiia
Ключові слова: черешня;cherry;устойчивость к растрескиванию;crack resistance;толщина кожуры плода;fruit skin thickness;эластичность кожицы плода;elasticity of the skin of the fetus
Дата публікації: вер-2021
Видавництво: London, Great Britain
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А. Устойчивость плодов черешни к растрескиванию // Issues of practice and science. Abstracts of ІІ International Scientific and Practical Conference. London, Great Britain 2021. Pp. 23-24. URL: https://eu-conf.com
Короткий огляд (реферат): Целью исследований было установить устойчивость плодов черешни к растрескиванию подвергая их погружению в дистиллированную воду. А также исследовать зависимость устойчивости к растрескиванию от толщины и эластичности кожуры плода черешни.
Опис: The aim of the research was to establish the resistance of sweet cherry fruits to cracking by subjecting them to immersion in distilled water. And also to investigate the dependence of resistance to cracking on the thickness and elasticity of the peel of the cherry fruit.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6817
ISBN: 978-9-40362-460-0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Устойчивость плодов.pdf122,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.