Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6653
Title: Реакція організму перепілок та їх продуктивність на вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е
Other Titles: The reaction of quails and their performance to the effects of a complex of amino acids and vitamin E
Authors: Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Keywords: амінокислоти;вітамін Е;перепели;кормові добавки;amino acids;vitamin E;quail;feed additives
Issue Date: 2017
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Стовбецька Л. С. Реакція організму перепілок та їх продуктивність на вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е / Л. С. Стовбецька // Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Ветеринарне забезпечення інтенсивних технологій у тваринництві, безпека та якость харчових продуктів» (БНАУ, 23 листопада 2017 р.) .- Біла Церква, 2017 .- С. 18-19.
Abstract: Проведені дослідження свідчать, що додавання перепілкам до раціону комплексу амінокислот в поєднанні з вітаміном Е має позитивний вплив на організм птиці та сприяє збільшенню їх яєчної продуктивності
Description: Studies show that the addition of amino acid complexes to quail in the diet in combination with vitamin E has a positive effect on the body of the bird and helps to increase their egg productivity.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6653
metadata.dc.identifier.udc: 636.6.087.73:612.015
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Reaktsiia_orhanizmu.pdf422,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.