Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтовбецька, Людмила Степанівна-
dc.contributor.authorStovbetska, Luydmila-
dc.date.accessioned2021-09-15T11:11:47Z-
dc.date.available2021-09-15T11:11:47Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСтовбецька Л. С. Реакція організму перепілок та їх продуктивність на вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е / Л. С. Стовбецька // Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Ветеринарне забезпечення інтенсивних технологій у тваринництві, безпека та якость харчових продуктів» (БНАУ, 23 листопада 2017 р.) .- Біла Церква, 2017 .- С. 18-19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6653-
dc.descriptionStudies show that the addition of amino acid complexes to quail in the diet in combination with vitamin E has a positive effect on the body of the bird and helps to increase their egg productivity.uk_UA
dc.description.abstractПроведені дослідження свідчать, що додавання перепілкам до раціону комплексу амінокислот в поєднанні з вітаміном Е має позитивний вплив на організм птиці та сприяє збільшенню їх яєчної продуктивностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectвітамін Еuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectкормові добавкиuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectvitamin Euk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.subjectfeed additivesuk_UA
dc.titleРеакція організму перепілок та їх продуктивність на вплив комплексу амінокислот і вітаміну Еuk_UA
dc.title.alternativeThe reaction of quails and their performance to the effects of a complex of amino acids and vitamin Euk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.6.087.73:612.015uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Reaktsiia_orhanizmu.pdf422,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.