Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6653
Назва: Реакція організму перепілок та їх продуктивність на вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е
Інші назви: The reaction of quails and their performance to the effects of a complex of amino acids and vitamin E
Автори: Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Ключові слова: амінокислоти;вітамін Е;перепели;кормові добавки;amino acids;vitamin E;quail;feed additives
Дата публікації: 2017
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Стовбецька Л. С. Реакція організму перепілок та їх продуктивність на вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е / Л. С. Стовбецька // Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Ветеринарне забезпечення інтенсивних технологій у тваринництві, безпека та якость харчових продуктів» (БНАУ, 23 листопада 2017 р.) .- Біла Церква, 2017 .- С. 18-19.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження свідчать, що додавання перепілкам до раціону комплексу амінокислот в поєднанні з вітаміном Е має позитивний вплив на організм птиці та сприяє збільшенню їх яєчної продуктивності
Опис: Studies show that the addition of amino acid complexes to quail in the diet in combination with vitamin E has a positive effect on the body of the bird and helps to increase their egg productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6653
УДК: 636.6.087.73:612.015
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Reaktsiia_orhanizmu.pdf422,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.