Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6653
Назва: | Реакція організму перепілок та їх продуктивність на вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е |
Інші назви: | The reaction of quails and their performance to the effects of a complex of amino acids and vitamin E |
Автори: | Стовбецька, Людмила Степанівна Stovbetska, Luydmila |
Ключові слова: | амінокислоти;вітамін Е;перепели;кормові добавки;amino acids;vitamin E;quail;feed additives |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Стовбецька Л. С. Реакція організму перепілок та їх продуктивність на вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е / Л. С. Стовбецька // Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Ветеринарне забезпечення інтенсивних технологій у тваринництві, безпека та якость харчових продуктів» (БНАУ, 23 листопада 2017 р.) .- Біла Церква, 2017 .- С. 18-19. |
Короткий огляд (реферат): | Проведені дослідження свідчать, що додавання перепілкам до раціону комплексу амінокислот в поєднанні з вітаміном Е має позитивний вплив на організм птиці та сприяє збільшенню їх яєчної продуктивності |
Опис: | Studies show that the addition of amino acid complexes to quail in the diet in combination with vitamin E has a positive effect on the body of the bird and helps to increase their egg productivity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6653 |
УДК: | 636.6.087.73:612.015 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Reaktsiia_orhanizmu.pdf | 422,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.