Кваліфікаційні роботи (магістри) : [256] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 256
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва спредів в умовах ДП «Ружин-молоко» Житомирської областіЄмел´янов, Василь Олександрович; Yemelyanov, Vasyl
2023Аналіз та удосконалення технології твердого сиру «Звенигородський» в ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» Черкаської областіЄнзель, Роман Михайлович; Yenzel, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології майонезних соусів в умовах ТОВ «АВІС»Дячук, Марія Миколаївна; Dyachuk, Maria
2023Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської областіДяченко, Раїса Вікторівна; Diachenko, Raisa
2023Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської областіДюба, Анна Валеріївна; Dyuba, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»Дудка, Валерія Олександрівна; Dudka, Valeriia
2023Аналіз та удосконалення технології ферментованих молочних напоїв в умовах ТОВ «Оржицький молокозавод» Полтавської областіДоброва, Оксана Миколаївна; Dobrova, Oksana
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пельменів в умовах «ФОП Коцел К.А.»Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia
2023Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервівГоловченко, Тетяна Євгеніївна; Golovchenko, Tatiana
2023Аналіз та удосконалення технології молока пряженого в умовах ПрАТ «КАГМА»Гобжила, Костянтин Генадійович; Hobzhyla, Konstiantyn
2023Аналіз та удосконалення технології яєчного меланжу на СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської областіГвоздьов, Роман Валерійович; Нvozdоv, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської областіВласов, Андрій Павлович; Vlasov, Andriy
2023Аналіз та удосконалення технології меланжу в умовах АТЗТ «Агро-Союз»Ващенко, Наталія Анатоліївна; Vashchenko, Nataliya
2023Аналіз і удосконалення технології напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алан»Ващенко, Михайло Анатолійович; Vashchenko, Mykhajlo
2023Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»Василенко, Дмитро Миколайович; Vasylenko, Dmytro
2023Аналіз і удосконалення технології сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алан»Варданян, Артем Георгійович; Vardanyan, Artem
2023Аналіз та удосконалення технології йогурту в ТОВ «ЖЛК-Україна» Київської областіБілошицька, Ольга Леонідівна; Biloshitska, Olga
2023Удосконалення технології забою та первинної переробки худобиБєлов, Владислав В'ячеславович; Belov, Vladyslav
2023Аналіз та удосконалення технології майонезів в умовах ТОВ «АВІС»Бачінський, Ігор Сергійович; Bachinsky, Igor
2023Удосконалення технології хліба з пшеничного борошнаБабич, Жанна Сергіївна; Babich, Zhanna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 256