Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області
Варченко, Марія Миколаївна
;
Varchenko, Mariia
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області
Гапич, Ірина Володимирівна
;
Hapych, Iryna
2020
Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області
Вовченко, Тетяна Вікторівна
;
Vovchenko, Tetyana
2020
Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області
Фрашко, Владислав Валерійович
;
Frashko, Vladyslav
2022
Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукції
Козлов, Максим Євгенійович
;
Kozlov, Maksym
2022
Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»
Палієнко, Тетяна Іванівна
;
Palienko, Tetіana
2022
Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»
Сидоренко, Олександр Романович
;
Sydorenko, Oleksandr
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва пшеничного борошна вищих сортів в умовах ТОВ «Білоцерківхлібопродукт»
Лябах, Артем Олександрович
;
Liabakh, Artem
2023
Аналіз і удосконалення технології сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»
Парасюк, Дарина Сергіївна
;
Parasyuk, Daryna
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Сімол» Київської областіі
Поліщук, Олена Володимирівна
;
Polishchuk, Olena
Перегляд
Автор
1
Bublii, Marianna
1
Chernenko, Mariia
1
Frashko, Vladyslav
1
Gordienko, Maksym
1
Hapych, Iryna
1
Kozlov, Maksym
1
Liabakh, Artem
1
Marchuk, Andrii
1
Palienko, Tetіana
1
Parasyuk, Daryna
.
далі >
Тема
17
технологія
6
quality
6
якість
3
calculations
3
safety
3
безпечність
3
рецептура
3
розрахунки
3
сир кисломолочний
2
meat
.
далі >
за датою випуску
6
2024
4
2020
4
2023
3
2022
Тип матеріалу
17
Кваліфікаційні роботи