Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8564
Назва: Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»
Інші назви: Analysis and improvement of the work of fatty workshop in the PJSC «Zernoprodukt MHP»
Автори: Палієнко, Тетяна Іванівна
Palienko, Tetіana
Ключові слова: тваринний жир;топлення;технологія;обладнання;якість;adipose;drown;technology;equipment;quality
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Палієнко Т. І. Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 45 с.
Короткий огляд (реферат): Аналіз роботи підприємства показав можливість удосконалення за рахунок повного використання жиросировини і впровадження технології отримання тваринних жирів. Це актуально, оскільки це є одним з заходів екологічної безпеки. При цьому є потреби у модернізації виробничого цеху підприємства і у додаткових капіталовкладень, але це рішення є рентабельним і окупним, що підтверджено розрахунком техніко-економічних показників роботи підприємства.
Опис: Analysis of work of enterprise showed possibility of improvement due to the complete use fat of raw material and introduction of technology of receipt of adiposes. It topically, as it is one of ecological safety measures. Thus there are necessities at modernisation of productive workshop of enterprise and at additional capital investments, but this decision is cost-effective, that it is onfirmed by the calculation of economic indicators of work of enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8564
УДК: 664.1
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Paliienko.pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.