Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8564
Title: Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»
Other Titles: Analysis and improvement of the work of fatty workshop in the PJSC «Zernoprodukt MHP»
Authors: Палієнко, Тетяна Іванівна
Palienko, Tetіana
Keywords: тваринний жир;топлення;технологія;обладнання;якість;adipose;drown;technology;equipment;quality
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Палієнко Т. І. Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 45 с.
Abstract: Аналіз роботи підприємства показав можливість удосконалення за рахунок повного використання жиросировини і впровадження технології отримання тваринних жирів. Це актуально, оскільки це є одним з заходів екологічної безпеки. При цьому є потреби у модернізації виробничого цеху підприємства і у додаткових капіталовкладень, але це рішення є рентабельним і окупним, що підтверджено розрахунком техніко-економічних показників роботи підприємства.
Description: Analysis of work of enterprise showed possibility of improvement due to the complete use fat of raw material and introduction of technology of receipt of adiposes. It topically, as it is one of ecological safety measures. Thus there are necessities at modernisation of productive workshop of enterprise and at additional capital investments, but this decision is cost-effective, that it is onfirmed by the calculation of economic indicators of work of enterprise.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8564
metadata.dc.identifier.udc: 664.1
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_Paliienko.pdf1,91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.