Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355
Title: | Взаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот |
Other Titles: | Relationship between the activity of enzymes in the digestive organs of quails and their meat productivity under the influence of amino acid complex |
Authors: | Ніщеменко, Микола Прокопович Nischemenko, Nicola Порошинська, Оксана Андріївна Poroshinska, Oksana Саморай, Микола Миколайович Samoray, Nicola Стовбецька, Людмила Степанівна Stovbetska, Luydmila |
Keywords: | перепели;лізин;метіонін;треонін;травні ферменти;протеази;амілаза;ліпаза;quails;lipase;lysine;methionine;threonine;enzymes of digestion;proteinase;amylase |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Інститут тваринництва НААН |
Citation: | Взаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська , М. М. Саморай, Л. С. Стовбецька // Птахівництво: міжвід. темат. наук. збірник . – Харків, 2013. – Вип. 69 .- С. 235-239. |
Abstract: | В статті показано, що добавка до раціону перепелів лізину, метіоніну і тре оніну сприяє зростанню ферментативної активності хімуса, слизової оболонки дванадця типалої кишки та підшлункової залози, внаслідок чого покращується перетравність поживних речовин корму та м’ясна продуктивність птиці. |
Description: | The article shows that the dietary supplement quail lysine, methionine and threo nine contributes to an increase of the enzymatic activity of the chyme, mucosal 12 duodenum and pancreas, resulting improved digestibility of feed nutrients that meat productivity bird. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.6.087.74:612.3 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vzaiemozviazok_mizh_aktyv.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.