Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355
Title: Взаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот
Other Titles: Relationship between the activity of enzymes in the digestive organs of quails and their meat productivity under the influence of amino acid complex
Authors: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Саморай, Микола Миколайович
Samoray, Nicola
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Keywords: перепели;лізин;метіонін;треонін;травні ферменти;протеази;амілаза;ліпаза;quails;lipase;lysine;methionine;threonine;enzymes of digestion;proteinase;amylase
Issue Date: 2013
Publisher: Інститут тваринництва НААН
Citation: Взаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська , М. М. Саморай, Л. С. Стовбецька // Птахівництво: міжвід. темат. наук. збірник . – Харків, 2013. – Вип. 69 .- С. 235-239.
Abstract: В статті показано, що добавка до раціону перепелів лізину, метіоніну і тре оніну сприяє зростанню ферментативної активності хімуса, слизової оболонки дванадця типалої кишки та підшлункової залози, внаслідок чого покращується перетравність поживних речовин корму та м’ясна продуктивність птиці.
Description: The article shows that the dietary supplement quail lysine, methionine and threo nine contributes to an increase of the enzymatic activity of the chyme, mucosal 12 duodenum and pancreas, resulting improved digestibility of feed nutrients that meat productivity bird.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355
metadata.dc.identifier.udc: 636.6.087.74:612.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vzaiemozviazok_mizh_aktyv.pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.