Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніщеменко, Микола Прокопович | - |
dc.contributor.author | Nischemenko, Nicola | - |
dc.contributor.author | Порошинська, Оксана Андріївна | - |
dc.contributor.author | Poroshinska, Oksana | - |
dc.contributor.author | Саморай, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Samoray, Nicola | - |
dc.contributor.author | Стовбецька, Людмила Степанівна | - |
dc.contributor.author | Stovbetska, Luydmila | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-30T07:51:43Z | - |
dc.date.available | 2021-06-30T07:51:43Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Взаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська , М. М. Саморай, Л. С. Стовбецька // Птахівництво: міжвід. темат. наук. збірник . – Харків, 2013. – Вип. 69 .- С. 235-239. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355 | - |
dc.description | The article shows that the dietary supplement quail lysine, methionine and threo nine contributes to an increase of the enzymatic activity of the chyme, mucosal 12 duodenum and pancreas, resulting improved digestibility of feed nutrients that meat productivity bird. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті показано, що добавка до раціону перепелів лізину, метіоніну і тре оніну сприяє зростанню ферментативної активності хімуса, слизової оболонки дванадця типалої кишки та підшлункової залози, внаслідок чого покращується перетравність поживних речовин корму та м’ясна продуктивність птиці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інститут тваринництва НААН | uk_UA |
dc.subject | перепели | uk_UA |
dc.subject | лізин | uk_UA |
dc.subject | метіонін | uk_UA |
dc.subject | треонін | uk_UA |
dc.subject | травні ферменти | uk_UA |
dc.subject | протеази | uk_UA |
dc.subject | амілаза | uk_UA |
dc.subject | ліпаза | uk_UA |
dc.subject | quails | uk_UA |
dc.subject | lipase | uk_UA |
dc.subject | lysine | uk_UA |
dc.subject | methionine | uk_UA |
dc.subject | threonine | uk_UA |
dc.subject | enzymes of digestion | uk_UA |
dc.subject | proteinase | uk_UA |
dc.subject | amylase | uk_UA |
dc.title | Взаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот | uk_UA |
dc.title.alternative | Relationship between the activity of enzymes in the digestive organs of quails and their meat productivity under the influence of amino acid complex | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.6.087.74:612.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vzaiemozviazok_mizh_aktyv.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.