Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНіщеменко, Микола Прокопович-
dc.contributor.authorNischemenko, Nicola-
dc.contributor.authorПорошинська, Оксана Андріївна-
dc.contributor.authorPoroshinska, Oksana-
dc.contributor.authorСаморай, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorSamoray, Nicola-
dc.contributor.authorСтовбецька, Людмила Степанівна-
dc.contributor.authorStovbetska, Luydmila-
dc.date.accessioned2021-06-30T07:51:43Z-
dc.date.available2021-06-30T07:51:43Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВзаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська , М. М. Саморай, Л. С. Стовбецька // Птахівництво: міжвід. темат. наук. збірник . – Харків, 2013. – Вип. 69 .- С. 235-239.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355-
dc.descriptionThe article shows that the dietary supplement quail lysine, methionine and threo nine contributes to an increase of the enzymatic activity of the chyme, mucosal 12 duodenum and pancreas, resulting improved digestibility of feed nutrients that meat productivity bird.uk_UA
dc.description.abstractВ статті показано, що добавка до раціону перепелів лізину, метіоніну і тре оніну сприяє зростанню ферментативної активності хімуса, слизової оболонки дванадця типалої кишки та підшлункової залози, внаслідок чого покращується перетравність поживних речовин корму та м’ясна продуктивність птиці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут тваринництва НААНuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectлізинuk_UA
dc.subjectметіонінuk_UA
dc.subjectтреонінuk_UA
dc.subjectтравні ферментиuk_UA
dc.subjectпротеазиuk_UA
dc.subjectамілазаuk_UA
dc.subjectліпазаuk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectlipaseuk_UA
dc.subjectlysineuk_UA
dc.subjectmethionineuk_UA
dc.subjectthreonineuk_UA
dc.subjectenzymes of digestionuk_UA
dc.subjectproteinaseuk_UA
dc.subjectamylaseuk_UA
dc.titleВзаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислотuk_UA
dc.title.alternativeRelationship between the activity of enzymes in the digestive organs of quails and their meat productivity under the influence of amino acid complexuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.6.087.74:612.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vzaiemozviazok_mizh_aktyv.pdf1,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.