Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355
Назва: Взаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот
Інші назви: Relationship between the activity of enzymes in the digestive organs of quails and their meat productivity under the influence of amino acid complex
Автори: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Саморай, Микола Миколайович
Samoray, Nicola
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Ключові слова: перепели;лізин;метіонін;треонін;травні ферменти;протеази;амілаза;ліпаза;quails;lipase;lysine;methionine;threonine;enzymes of digestion;proteinase;amylase
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інститут тваринництва НААН
Бібліографічний опис: Взаємозв’язок між активністю ферментів органів травлення перепелів та їх м’ясною продуктивністю за впливу комплексу амінокислот / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська , М. М. Саморай, Л. С. Стовбецька // Птахівництво: міжвід. темат. наук. збірник . – Харків, 2013. – Вип. 69 .- С. 235-239.
Короткий огляд (реферат): В статті показано, що добавка до раціону перепелів лізину, метіоніну і тре оніну сприяє зростанню ферментативної активності хімуса, слизової оболонки дванадця типалої кишки та підшлункової залози, внаслідок чого покращується перетравність поживних речовин корму та м’ясна продуктивність птиці.
Опис: The article shows that the dietary supplement quail lysine, methionine and threo nine contributes to an increase of the enzymatic activity of the chyme, mucosal 12 duodenum and pancreas, resulting improved digestibility of feed nutrients that meat productivity bird.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6355
УДК: 636.6.087.74:612.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vzaiemozviazok_mizh_aktyv.pdf1,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.