Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6056
Title: Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свинини
Other Titles: Analysis of legislation on the application of good hygiene practices in pork production
Authors: Голяк, Ірина Станіславівна
Holiak, Iryna
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: виробництво свинини;належна гігієнічна практика;законодавство;гігієнічні умови;pork production;good hygienic practice;legislation;hygienic conditions
Issue Date: 2020
Publisher: БНАУ
Citation: Голяк І.С. Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свинини / І.С. Голяк, О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.12-13
Abstract: Наведений аналіз законодавства у сфері забезпечення безпечності харчових продуктів, зокрема – стосовно гігієнічних вимог за виробництва свинини.
Description: The analysis of the legislation in the field of ensuring food safety, in particular - regarding hygienic requirements for pork production.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6056
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
analiz_zakonodavstva.pdf194,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.