Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6056
Назва: | Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свинини |
Інші назви: | Analysis of legislation on the application of good hygiene practices in pork production |
Автори: | Голяк, Ірина Станіславівна Holiak, Iryna Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Ключові слова: | виробництво свинини;належна гігієнічна практика;законодавство;гігієнічні умови;pork production;good hygienic practice;legislation;hygienic conditions |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Голяк І.С. Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свинини / І.С. Голяк, О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.12-13 |
Короткий огляд (реферат): | Наведений аналіз законодавства у сфері забезпечення безпечності харчових продуктів, зокрема – стосовно гігієнічних вимог за виробництва свинини. |
Опис: | The analysis of the legislation in the field of ensuring food safety, in particular - regarding hygienic requirements for pork production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6056 |
УДК: | 619:614.31:637 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_zakonodavstva.pdf | 194,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.