Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6056
Назва: Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свинини
Інші назви: Analysis of legislation on the application of good hygiene practices in pork production
Автори: Голяк, Ірина Станіславівна
Holiak, Iryna
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: виробництво свинини;належна гігієнічна практика;законодавство;гігієнічні умови;pork production;good hygienic practice;legislation;hygienic conditions
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Голяк І.С. Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свинини / І.С. Голяк, О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.12-13
Короткий огляд (реферат): Наведений аналіз законодавства у сфері забезпечення безпечності харчових продуктів, зокрема – стосовно гігієнічних вимог за виробництва свинини.
Опис: The analysis of the legislation in the field of ensuring food safety, in particular - regarding hygienic requirements for pork production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6056
УДК: 619:614.31:637
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_zakonodavstva.pdf194,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.