Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6056
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоляк, Ірина Станіславівна-
dc.contributor.authorHoliak, Iryna-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2021-05-18T11:50:51Z-
dc.date.available2021-05-18T11:50:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГоляк І.С. Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свинини / І.С. Голяк, О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.12-13uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6056-
dc.descriptionThe analysis of the legislation in the field of ensuring food safety, in particular - regarding hygienic requirements for pork production.uk_UA
dc.description.abstractНаведений аналіз законодавства у сфері забезпечення безпечності харчових продуктів, зокрема – стосовно гігієнічних вимог за виробництва свинини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectвиробництво свининиuk_UA
dc.subjectналежна гігієнічна практикаuk_UA
dc.subjectзаконодавствоuk_UA
dc.subjectгігієнічні умовиuk_UA
dc.subjectpork productionuk_UA
dc.subjectgood hygienic practiceuk_UA
dc.subjectlegislationuk_UA
dc.subjecthygienic conditionsuk_UA
dc.titleАналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свининиuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of legislation on the application of good hygiene practices in pork productionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_zakonodavstva.pdf194,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.