Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044
Назва: | Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі |
Інші назви: | Study of the influence of feed components on the functional features of the rainbow trout organism |
Автори: | Остапюк, Оксана Михайлівна Ostapiuk, Oksana Мітрохіна, Альона Анатоліївна Гриневич, Наталія Євгеніївна Grynevych, Nataliia |
Ключові слова: | холодноводна аквакультура;незамінимі амінокислоти;енергетичний обмін;ненасичені жирні кислоти;cold water aquaculture;essential amino acids;energy metabolism;unsaturated fatty acids |
Дата публікації: | кві-2021 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Остапюк О.М. Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі / О.М. Остапюк, А.А. Мітрохіна, Н.Є. Гриневич // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції студентів 14 квітня 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 19–20. |
Короткий огляд (реферат): | Форелівництво – це найбільш продуктивний напрям холодноводної аквакультури. Собівартість продукції аквакультури у холодноводних осподарствах майже 70% складає вартість кормів. |
Опис: | Trout farming is the most productive area of cold water aquaculture. The cost of aquaculture products in cold-water farms is almost 70% of the cost of feed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044 |
УДК: | 639.3.043.2:597.552.512 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vyvchennia_vplyvu.pdf | 698,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.