Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОстапюк, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorOstapiuk, Oksana-
dc.contributor.authorМітрохіна, Альона Анатоліївна-
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.date.accessioned2021-05-11T12:56:01Z-
dc.date.available2021-05-11T12:56:01Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationОстапюк О.М. Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі / О.М. Остапюк, А.А. Мітрохіна, Н.Є. Гриневич // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції студентів 14 квітня 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 19–20.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044-
dc.descriptionTrout farming is the most productive area of cold water aquaculture. The cost of aquaculture products in cold-water farms is almost 70% of the cost of feed.uk_UA
dc.description.abstractФорелівництво – це найбільш продуктивний напрям холодноводної аквакультури. Собівартість продукції аквакультури у холодноводних осподарствах майже 70% складає вартість кормів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхолодноводна аквакультураuk_UA
dc.subjectнезамінимі амінокислотиuk_UA
dc.subjectенергетичний обмінuk_UA
dc.subjectненасичені жирні кислотиuk_UA
dc.subjectcold water aquacultureuk_UA
dc.subjectessential amino acidsuk_UA
dc.subjectenergy metabolismuk_UA
dc.subjectunsaturated fatty acidsuk_UA
dc.titleВивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної фореліuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the influence of feed components on the functional features of the rainbow trout organismuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.3.043.2:597.552.512uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyvchennia_vplyvu.pdf698,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.