Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Остапюк, Оксана Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Ostapiuk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Мітрохіна, Альона Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Гриневич, Наталія Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Grynevych, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-11T12:56:01Z | - |
dc.date.available | 2021-05-11T12:56:01Z | - |
dc.date.issued | 2021-04 | - |
dc.identifier.citation | Остапюк О.М. Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі / О.М. Остапюк, А.А. Мітрохіна, Н.Є. Гриневич // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції студентів 14 квітня 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 19–20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044 | - |
dc.description | Trout farming is the most productive area of cold water aquaculture. The cost of aquaculture products in cold-water farms is almost 70% of the cost of feed. | uk_UA |
dc.description.abstract | Форелівництво – це найбільш продуктивний напрям холодноводної аквакультури. Собівартість продукції аквакультури у холодноводних осподарствах майже 70% складає вартість кормів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | холодноводна аквакультура | uk_UA |
dc.subject | незамінимі амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | енергетичний обмін | uk_UA |
dc.subject | ненасичені жирні кислоти | uk_UA |
dc.subject | cold water aquaculture | uk_UA |
dc.subject | essential amino acids | uk_UA |
dc.subject | energy metabolism | uk_UA |
dc.subject | unsaturated fatty acids | uk_UA |
dc.title | Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the influence of feed components on the functional features of the rainbow trout organism | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.3.043.2:597.552.512 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vyvchennia_vplyvu.pdf | 698,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.