Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044
Title: Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі
Other Titles: Study of the influence of feed components on the functional features of the rainbow trout organism
Authors: Остапюк, Оксана Михайлівна
Ostapiuk, Oksana
Мітрохіна, Альона Анатоліївна
Гриневич, Наталія Євгеніївна
Grynevych, Nataliia
Keywords: холодноводна аквакультура;незамінимі амінокислоти;енергетичний обмін;ненасичені жирні кислоти;cold water aquaculture;essential amino acids;energy metabolism;unsaturated fatty acids
Issue Date: Apr-2021
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Остапюк О.М. Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі / О.М. Остапюк, А.А. Мітрохіна, Н.Є. Гриневич // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції студентів 14 квітня 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 19–20.
Abstract: Форелівництво – це найбільш продуктивний напрям холодноводної аквакультури. Собівартість продукції аквакультури у холодноводних осподарствах майже 70% складає вартість кормів.
Description: Trout farming is the most productive area of cold water aquaculture. The cost of aquaculture products in cold-water farms is almost 70% of the cost of feed.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044
metadata.dc.identifier.udc: 639.3.043.2:597.552.512
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vyvchennia_vplyvu.pdf698,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.