Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044
Title: | Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі |
Other Titles: | Study of the influence of feed components on the functional features of the rainbow trout organism |
Authors: | Остапюк, Оксана Михайлівна Ostapiuk, Oksana Мітрохіна, Альона Анатоліївна Гриневич, Наталія Євгеніївна Grynevych, Nataliia |
Keywords: | холодноводна аквакультура;незамінимі амінокислоти;енергетичний обмін;ненасичені жирні кислоти;cold water aquaculture;essential amino acids;energy metabolism;unsaturated fatty acids |
Issue Date: | Apr-2021 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Остапюк О.М. Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі / О.М. Остапюк, А.А. Мітрохіна, Н.Є. Гриневич // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції студентів 14 квітня 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 19–20. |
Abstract: | Форелівництво – це найбільш продуктивний напрям холодноводної аквакультури. Собівартість продукції аквакультури у холодноводних осподарствах майже 70% складає вартість кормів. |
Description: | Trout farming is the most productive area of cold water aquaculture. The cost of aquaculture products in cold-water farms is almost 70% of the cost of feed. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044 |
metadata.dc.identifier.udc: | 639.3.043.2:597.552.512 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vyvchennia_vplyvu.pdf | 698,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.