Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044
Назва: Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі
Інші назви: Study of the influence of feed components on the functional features of the rainbow trout organism
Автори: Остапюк, Оксана Михайлівна
Ostapiuk, Oksana
Мітрохіна, Альона Анатоліївна
Гриневич, Наталія Євгеніївна
Grynevych, Nataliia
Ключові слова: холодноводна аквакультура;незамінимі амінокислоти;енергетичний обмін;ненасичені жирні кислоти;cold water aquaculture;essential amino acids;energy metabolism;unsaturated fatty acids
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Остапюк О.М. Вивчення впливу складників корму на функціональні особливості організму райдужної форелі / О.М. Остапюк, А.А. Мітрохіна, Н.Є. Гриневич // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції студентів 14 квітня 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 19–20.
Короткий огляд (реферат): Форелівництво – це найбільш продуктивний напрям холодноводної аквакультури. Собівартість продукції аквакультури у холодноводних осподарствах майже 70% складає вартість кормів.
Опис: Trout farming is the most productive area of cold water aquaculture. The cost of aquaculture products in cold-water farms is almost 70% of the cost of feed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6044
УДК: 639.3.043.2:597.552.512
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyvchennia_vplyvu.pdf698,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.