Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670| Title: | Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику |
| Other Titles: | Taste properties of pork as a result of prebiotics and feed antibiotics |
| Authors: | Кузьменко, Оксана Анатоліївна Kuzmenko, Oksana Чернюк, Сергій Васильович Chernyuk, Sergii Косяненко, Олена Михайлівна Kosyanenko, Olena |
| Keywords: | свині;комбікорм;пребіотик Біо-Мос;кормовий антибіотик Біовіт;м'ясо;бульйон;дегустаційна оцінка;pigs;feed;prebiotic Bio-Mos;feed antibiotic Biovit;meat broth;tasting score |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | Подільський державний аграрнотехнічний університет |
| Citation: | Кузьменко О.А. Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику / О.А.Кузьменко, С.В.Чернюк, О.М.Косяненко // Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» .- Кам’янець-Подільський, 2013 .- Вип. 21 .- С. 152-153. |
| Abstract: | Показано дегустаційну оцінку свинини за згодовування пребіотику Біо-Мос та кормового антибіотику Біовіт у складі комбікормів. Доведено, що споживання тваринами пребіотику Біо-Мос у складі комбікормів упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на смакові якості свинини. |
| Description: | Displaying aegustaiion pork when jeu of prebioiic Bio-Mos and feed antibiotics Biovit in the feed. Demonstrated that feeding animals prebiotic Bio-Mos in the feed throughout the feeding has a positive effect on the taste of the pork. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 637.5.05:636.4.087.8 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Smakovi_vlastyvosti.pdf | 7,56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.