Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670
Назва: Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику
Інші назви: Taste properties of pork as a result of prebiotics and feed antibiotics
Автори: Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Чернюк, Сергій Васильович
Chernyuk, Sergii
Косяненко, Олена Михайлівна
Kosyanenko, Olena
Ключові слова: свині;комбікорм;пребіотик Біо-Мос;кормовий антибіотик Біовіт;м'ясо;бульйон;дегустаційна оцінка;pigs;feed;prebiotic Bio-Mos;feed antibiotic Biovit;meat broth;tasting score
Дата публікації: 2013
Видавництво: Подільський державний аграрнотехнічний університет
Бібліографічний опис: Кузьменко О.А. Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику / О.А.Кузьменко, С.В.Чернюк, О.М.Косяненко // Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» .- Кам’янець-Подільський, 2013 .- Вип. 21 .- С. 152-153.
Короткий огляд (реферат): Показано дегустаційну оцінку свинини за згодовування пребіотику Біо-Мос та кормового антибіотику Біовіт у складі комбікормів. Доведено, що споживання тваринами пребіотику Біо-Мос у складі комбікормів упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на смакові якості свинини.
Опис: Displaying aegustaiion pork when jeu of prebioiic Bio-Mos and feed antibiotics Biovit in the feed. Demonstrated that feeding animals prebiotic Bio-Mos in the feed throughout the feeding has a positive effect on the taste of the pork.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670
УДК: 637.5.05:636.4.087.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smakovi_vlastyvosti.pdf7,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.