Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670
Назва: | Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику |
Інші назви: | Taste properties of pork as a result of prebiotics and feed antibiotics |
Автори: | Кузьменко, Оксана Анатоліївна Kuzmenko, Oksana Чернюк, Сергій Васильович Chernyuk, Sergii Косяненко, Олена Михайлівна Kosyanenko, Olena |
Ключові слова: | свині;комбікорм;пребіотик Біо-Мос;кормовий антибіотик Біовіт;м'ясо;бульйон;дегустаційна оцінка;pigs;feed;prebiotic Bio-Mos;feed antibiotic Biovit;meat broth;tasting score |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Подільський державний аграрнотехнічний університет |
Бібліографічний опис: | Кузьменко О.А. Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику / О.А.Кузьменко, С.В.Чернюк, О.М.Косяненко // Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» .- Кам’янець-Подільський, 2013 .- Вип. 21 .- С. 152-153. |
Короткий огляд (реферат): | Показано дегустаційну оцінку свинини за згодовування пребіотику Біо-Мос та кормового антибіотику Біовіт у складі комбікормів. Доведено, що споживання тваринами пребіотику Біо-Мос у складі комбікормів упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на смакові якості свинини. |
Опис: | Displaying aegustaiion pork when jeu of prebioiic Bio-Mos and feed antibiotics Biovit in the feed. Demonstrated that feeding animals prebiotic Bio-Mos in the feed throughout the feeding has a positive effect on the taste of the pork. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670 |
УДК: | 637.5.05:636.4.087.8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smakovi_vlastyvosti.pdf | 7,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.