Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьменко, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Oksana | - |
dc.contributor.author | Чернюк, Сергій Васильович | - |
dc.contributor.author | Chernyuk, Sergii | - |
dc.contributor.author | Косяненко, Олена Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Kosyanenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-14T07:31:21Z | - |
dc.date.available | 2021-02-14T07:31:21Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кузьменко О.А. Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику / О.А.Кузьменко, С.В.Чернюк, О.М.Косяненко // Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» .- Кам’янець-Подільський, 2013 .- Вип. 21 .- С. 152-153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670 | - |
dc.description | Displaying aegustaiion pork when jeu of prebioiic Bio-Mos and feed antibiotics Biovit in the feed. Demonstrated that feeding animals prebiotic Bio-Mos in the feed throughout the feeding has a positive effect on the taste of the pork. | uk_UA |
dc.description.abstract | Показано дегустаційну оцінку свинини за згодовування пребіотику Біо-Мос та кормового антибіотику Біовіт у складі комбікормів. Доведено, що споживання тваринами пребіотику Біо-Мос у складі комбікормів упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на смакові якості свинини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Подільський державний аграрнотехнічний університет | uk_UA |
dc.subject | свині | uk_UA |
dc.subject | комбікорм | uk_UA |
dc.subject | пребіотик Біо-Мос | uk_UA |
dc.subject | кормовий антибіотик Біовіт | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | бульйон | uk_UA |
dc.subject | дегустаційна оцінка | uk_UA |
dc.subject | pigs | uk_UA |
dc.subject | feed | uk_UA |
dc.subject | prebiotic Bio-Mos | uk_UA |
dc.subject | feed antibiotic Biovit | uk_UA |
dc.subject | meat broth | uk_UA |
dc.subject | tasting score | uk_UA |
dc.title | Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику | uk_UA |
dc.title.alternative | Taste properties of pork as a result of prebiotics and feed antibiotics | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.5.05:636.4.087.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smakovi_vlastyvosti.pdf | 7,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.