Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.contributor.authorЧернюк, Сергій Васильович-
dc.contributor.authorChernyuk, Sergii-
dc.contributor.authorКосяненко, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorKosyanenko, Olena-
dc.date.accessioned2021-02-14T07:31:21Z-
dc.date.available2021-02-14T07:31:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКузьменко О.А. Смакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотику / О.А.Кузьменко, С.В.Чернюк, О.М.Косяненко // Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного університету. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» .- Кам’янець-Подільський, 2013 .- Вип. 21 .- С. 152-153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5670-
dc.descriptionDisplaying aegustaiion pork when jeu of prebioiic Bio-Mos and feed antibiotics Biovit in the feed. Demonstrated that feeding animals prebiotic Bio-Mos in the feed throughout the feeding has a positive effect on the taste of the pork.uk_UA
dc.description.abstractПоказано дегустаційну оцінку свинини за згодовування пребіотику Біо-Мос та кормового антибіотику Біовіт у складі комбікормів. Доведено, що споживання тваринами пребіотику Біо-Мос у складі комбікормів упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на смакові якості свинини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільський державний аграрнотехнічний університетuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectпребіотик Біо-Мосuk_UA
dc.subjectкормовий антибіотик Біовітuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectбульйонuk_UA
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectprebiotic Bio-Mosuk_UA
dc.subjectfeed antibiotic Biovituk_UA
dc.subjectmeat brothuk_UA
dc.subjecttasting scoreuk_UA
dc.titleСмакові властивості свинини за дії пребіотику та кормового антибіотикуuk_UA
dc.title.alternativeTaste properties of pork as a result of prebiotics and feed antibioticsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.5.05:636.4.087.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smakovi_vlastyvosti.pdf7,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.