Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5334| Назва: | Часник озимий: обираємо сорти |
| Інші назви: | Winter garlic: choose varieties |
| Автори: | Гуменюк, Юрій Васильович Gumenyuk, Yurii |
| Ключові слова: | часник;чеснок;garlic;сорт;sort;маса зубка;tooth mass;кількість зубків;number of teeth |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | ТОВ "Аграрне видавництво" вул. Маршала Гречка, 13 м. Київ |
| Бібліографічний опис: | Гуменюк Ю. Часник озимий: обираємо сорти/ Ю. Гуменюк // Агробізнес сьогодні. – 2020. – №21(436). – С.43-45. |
| Короткий огляд (реферат): | Подано характеристику найбільш поширених сортів часнику озимого. |
| Опис: | The characteristic of the most widespread grades of winter garlic is given. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5334 |
| Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Chasnyk_ozymyi.pdf | 408,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.