Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5334
Назва: Часник озимий: обираємо сорти
Інші назви: Winter garlic: choose varieties
Автори: Гуменюк, Юрій Васильович
Gumenyuk, Yurii
Ключові слова: часник;чеснок;garlic;сорт;sort;маса зубка;tooth mass;кількість зубків;number of teeth
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТОВ "Аграрне видавництво" вул. Маршала Гречка, 13 м. Київ
Бібліографічний опис: Гуменюк Ю. Часник озимий: обираємо сорти/ Ю. Гуменюк // Агробізнес сьогодні. – 2020. – №21(436). – С.43-45.
Короткий огляд (реферат): Подано характеристику найбільш поширених сортів часнику озимого.
Опис: The characteristic of the most widespread grades of winter garlic is given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5334
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chasnyk_ozymyi.pdf408,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.