Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуменюк, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorGumenyuk, Yurii-
dc.date.accessioned2020-12-08T07:24:29Z-
dc.date.available2020-12-08T07:24:29Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГуменюк Ю. Часник озимий: обираємо сорти/ Ю. Гуменюк // Агробізнес сьогодні. – 2020. – №21(436). – С.43-45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5334-
dc.descriptionThe characteristic of the most widespread grades of winter garlic is given.uk_UA
dc.description.abstractПодано характеристику найбільш поширених сортів часнику озимого.uk_UA
dc.description.sponsorshipДана характеристика наиболее распространенных сортов чеснока озимого.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ "Аграрне видавництво" вул. Маршала Гречка, 13 м. Київuk_UA
dc.subjectчасникuk_UA
dc.subjectчеснокuk_UA
dc.subjectgarlicuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectsortuk_UA
dc.subjectмаса зубкаuk_UA
dc.subjecttooth massuk_UA
dc.subjectкількість зубківuk_UA
dc.subjectnumber of teethuk_UA
dc.titleЧасник озимий: обираємо сортиuk_UA
dc.title.alternativeWinter garlic: choose varietiesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chasnyk_ozymyi.pdf408,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.